iklan banner iklan banner iklan banner iklan banner


Monday, 11 March 2019

MUZIUM KAPAL SELAM MELAKA

Hai Semua..Hari nie Sis nak sambung cerita pasal  cuti CNY 2019.Tahun Sis bawa anak-anak Sis pergi Muzium Kapal Selam

Seronok pulak diaorang. Kenapa gambar Abg long tak de, sebab abang long tak de mood. Tak suka masuk tempat yang sempit dan gelap. Hanya Abang Ngah sorang jew yang berani dan banyak bertanya.Pot pet pot pet.Kalau bercakap pasal paskal memang dia tahu jalan ceritanya.Mujur ada ayah nya & pak cik /mak cik yang melayan abg ngah. 

Alamat, harga tiket dan waktu operasi Muzium Kapal Selam Melaka

Bayaran Masuk:
RM5.00-Dewasa
RM2.00-Kanak-kanak dibawah umur 12 tahun

Waktu Operasi:
9:00am-5:00PM pada setiap hari Isnin sehingga Khamis
9:00am-6:30PM pada setiap hari Jumaat hingga Ahad
Rehat 12:15pm-2:45PM pada setiap hari Jumaat Sahaja

kemudahan untuk Pengunjung:
  • Parking kereta percuma
  • Surau
  • Tandas
  • Gazebo
  • Sub's Cafe

 

Muzium Kapal Selam

nanamanis82.blogsport.com
Abg Ngah

nanamanis82.blogspot.com
Nak jadi PASKAL abg ngah nie


nanamanos82.blogsport.my
Abg long tak de mood




sempit nak jalan kat dalam nie.




nanamanis82.blogsport.com
Apa abg ngah buat tu.

nanamanis82.blogsport.com
Hero
ok nanti Sis sambung lagi.

Monday, 4 March 2019

CNY 2019 KEMANA KAMI


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Hai lama betul Sis tak Update blog. Rindu nak update tapi disebabkan oleh sebab-sebab tertentu terpaksa tangguh dulu. Kemana Korang cuti panjang CNY baru-baru nie.

Sis macam biasalah pergi Melaka bandar bersejarah.Inilah tempat yang boleh pergi sebab senang nak cari tempat makan dan banyak tempat-tempat menarik yang boleh dilawati.

Tahun nie best sikit lah sebab ada pertambahan ahli baru, yang lagi best sebab anak dara sis dah besar sikit. Seronoklah bawa dia main air, naik beca berlampu dan naik Taming Sari( tahun nie baru Sis dapat naik taming sari tau)Selalu nak naik jew kena Q panjang.

Tahun nie kami menginap di Hotel Avillion Melaka. Boleh lah. Yang penting ada Swiming Pool.

Tahun nie menginap di Avillion Legacy Melaka


nanamanis82.blogspot.com
bergambar dengan Adi wira selepas Pau Ayah kereta control

nanamanis82.blogspot.com
Pemandang dari atas Taming Sari

nanamanis82.blogspot.com
Naik Beca Didi & Friend
nanamanis82.blogspot.com
Laki Sis.Terlebih over Naik Taming Sari


 ok nanti Sis sambung lagi.

MUZIUM KAPAL SELAM MELAKA

Hai Semua..Hari nie Sis nak sambung cerita pasal  cuti CNY 2019.Tahun Sis bawa anak-anak Sis pergi Muzium Kapal Selam Seronok pulak diao...