iklan banner iklan banner iklan banner iklan banner


Thursday, 29 November 2018

SELAMAT HARI LAHIR WALIKU

 Hai semua...dah lama Sis tak update.Busy betul sekarang nie dengan tak de staff di tempat kerja..Ramai yang berhenti.Ok lah tak nak cerita pasal kerja..

Busy-busy sempat jugak prepare Surprise Delivery Birthday untuk ayah  kat Kampung...Semalam Hari Lahir Beliau.Terima kasih Kakak Ipar Sis yang banyak membantu. Semua Kakak Ipar Sis yang arrange kan lah..Tak dapat detail sangat lah pasal orang yang buat Surprise Delivery..Sis cuma tahu Nama dia Fiza tinggal kat Bukit Sagu.Itu inform dari kakak Ipar Sis lah.. boleh gitew..kan...

www.nanamanis82.blogspot.com
Cantik..Harga pun tak sampai RM100/-.

www.nanamanis82.blogspot.com
Ada Kad Ucapan lagi..

www.nanamanis82.blogspot.com
Inilah Waliku AKA Ayah Sis
Selamat Hari Hari Lahir Ayah. Semoga panjang Umur dan di murahi rezeki. Doa ku sentiasa mengiringimu sehingga ke akhir hayat.Engkaulah Wiraku, Engkau Nyawaku Engakaulah segalanya bagi ku.Terima Kasih Ayah..

Friday, 16 November 2018

DAY TRIP ZOO NEGARA

Hai Semua..Exam anak- anak dah habis..sekarang cuma tunggu kertas exam jew..Anak-anak Sis bising betul, Asyik-asyik nak suruh hantar balik kampung cuti sekolah..Bukan tak nak hantar kat kampung, kesian Aki & Wan  jaga mereka.Pening kepala orang tua tu nanti jaga Anak -anak Sis.

So last week Husband Sis bawa kitaorang pergi Zoo Negara. Last kitaorng pergi masa Umur Abang Ngah 1 tahun lebih.4 tahun lepas.

sekarang pergi aduh, penat betul jalan, anak-anak sis tak nak naik pengangkutan kat dalam tu nak berjalan kaki tawaf 1 zoo negara. banyak dah upgrade tempat nya..


nanamanis82.blogspot.com

nanamanis82.blogspot.com

nanamanis82.blogspot.com
abang ngah cakap, ibu Ayam aki pun masuk Zoo jugak .



nanamanis82.blogspot.com

Abang ngah cakap kat ayah beli seekor letak kat rumah senang  abang ngah nak pergi sekolah naik kuda







So cuti sekolah nanti boleh pergi bawa anak-anak pergi melawat Zoo Negara...

SELAMAT HARI LAHIR WALIKU

 Hai semua...dah lama Sis tak update.Busy betul sekarang nie dengan tak de staff di tempat kerja..Ramai yang berhenti.Ok lah tak nak cerita ...